Keukentafelgesprekken

Iedereen heeft recht op gelijke kansen, de juiste behandeling en een fijne werksfeer. Momenteel is nog niet alles eerlijk verdeeld in Nederland. Dat zien wij graag anders. Ieder huishouden heeft eigen ervaringen, behoeftes, obstakels en oplossingen. Daar horen we graag meer over.

Dat doen we de komende periode bij jou aan de keukentafel (of een andere locatie naar keuze) waarbij we een gesprek voeren met de volwassene(n) in het huishouden.

Beeld: Unsplash

Voor wie?

We gaan graag in gesprek met jou! Of je nu wel of niet veel bezig bent met dit onderwerp. Of je nu wel of niet werkt. Of je nu alleenstaand bent of een partner hebt – met of zonder kinderen. Alle visies en meningen zijn belangrijk voor ons, dus ook die van jou/jullie!

Wat gaan we doen?

In een sessie van 2 uur bij jou thuis (of een andere locatie naar keuze) gaan we met elkaar (er komen twee personen vanuit ons langs) in gesprek aan de hand van verschillende vragen en een spel. Je kunt hierbij denken aan vragen zoals: waar ben jij dagelijks de meeste tijd mee bezig? Wat zou je misschien wel vaker willen doen/meer tijd voor willen hebben? Wat betekenen gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor jou?

Iedere bijdrage is waardevol voor ons! Als dank voor je deelname zorgen wij voor het eten en ontvang je een cadeaubon van €50!

Interesse? Vul hieronder je gegevens in en wij zullen binnen 5 dagen contact met je opnemen via WhatsApp om een korte telefonische kennismaking (max 10 minuten) in te plannen. Tijdens het gesprek zullen we de sessie en het project toelichten en is er ruimte voor vragen.

Heb je vooraf al vragen? Neem contact met op ons via ikwilmeedoen@samenspraak.nl of bel naar 06-17185052.

Meedoen